Theatervoorstelling ‘Golven zo Hoog’

Voorstelling: Golven zo hoog
Een unieke voorstelling over herstel: vol mentale power en muzikale vertelkracht

In de voorstelling “Golven zo Hoog” neemt songwriter Maarten van Veen je mee in het andere perspectief op psychische ziekte. Een voorstelling waarin je ziet, hoort en voelt hoe je in al je kwetsbaarheid toch een enorme kracht kunt ontwikkelen, die maakt dat je de weg naar herstel vindt. Een kracht die schuilt in ons allemaal.

10 deelnemers deelden hun verhaal met songwriter Maarten van Veen, alias de Reisgenoot. Ieder verhaal getuigt van een figuurlijke, soms ook letterlijke – maar steeds weer een heftige reis die iedere deelnemer voor zich maakte. De songs die Maarten schreef op hun verhaal, werden als een cadeau ervaren en met trots ontvangen. Je gezien en gehoord voelen maakt het verschil. Jouw verhaal in muziek maakt echt impact, betekent erkenning voor jouw strijd en overwinning. Dat je er bent en er mag zijn. Met veel genoegen heeft Alberto, ervaringswerker van de (H)IC, hier een bijdrage aan geleverd.

En deze ervaring willen zij en wij graag delen om meer mensen te inspireren de weg naar herstel te vinden en in te slaan. Golven zo hoog is een voorstelling voor wie nog met klachten worstelt, voor mensen die hun weg weer zoeken en weten te vinden, voor behandelaren en medewerkers uit de ggz en ook voor familie, vrienden, en anderen uit de buurt die kennis willen nemen van de andere kant van het verhaal. Want met deze voorstelling willen we bijdragen aan het doorbreken van taboes en stigma’s rond psychische ziekten.

Bekijk hier de trailer

Klik hier voor de flyer in PDF