Routebeschrijving

Auto

Vanuit de richting Rotterdam (vanaf de A16/A20) en Den Haag (A12)
Na het Gouwe aquaduct neemt u afslag 11 > Gouda/Boskoop. Aan het einde van deze afslag bij de stoplichten rechtsaf. Bij de volgende stoplichten rechtsaf > Burg. van Reenensingel. Neem de eerste weg links > Tielweg, de weg volgen. U vindt u het pand van KernKracht aan uw linkerhand. U kunt parkeren in de parkeergarage.

Vanuit de richting Utrecht (A12)
Neem afslag 11 Gouda/Boskoop. Aan het einde van deze afslag bij de stoplichten linksaf. Daarna bij de 2e stoplichten rechtsaf > Burg. van Reenensingel. Neem de eerste weg links > Tielweg, volg de weg. U vindt het pand van KernKracht aan uw linkerhand. U kunt parkeren in de parkeergarage.

LET OP! Op het gehele bedrijventerrein Goudse Poort geldt buiten de parkeervakken een parkeerverbod.

 

Openbaar vervoer

Vanaf station NS Gouda:
Stadsbus lijn 6 (sneldienst) 177, 186 en 187. Halte Tielweg.

 

Te voet

Vanaf het NS Station Gouda is het ongeveer 25 minuten lopen naar het pand van KernKracht. Op het station neemt u de uitgang aan de achterzijde (Bloemendaalzijde). U bent op de Burgemeester Jamessingel; sla linksaf en volg het voetpad (richting Waddinxveen). U volgt deze weg tot de McDonalds. Hier moet u oversteken en aan de andere kant via het fietspad doorlopen tot aan een bruggetje aan uw rechterhand. Dit steekt u over en loopt tussen de panden door. U ziet dan het pand van KernKracht schuin aan de overkant.