Routebeschrijving

Auto

Vanuit de richting Rotterdam (vanaf de A16/A20) en Den Haag (A12)
Na het Gouwe aquaduct neemt u afslag 11 > Gouda/Boskoop. Aan het einde van deze afslag bij de stoplichten rechtsaf. Bij de volgende stoplichten rechtsaf > Burg. van Reenensingel. Neem de eerste weg links > Tielweg, de weg volgen. U vindt u het pand van KernKracht aan uw linkerhand. U kunt parkeren in de parkeergarage.

Vanuit de richting Utrecht (A12)
Neem afslag 11 > Gouda/Boskoop. Aan het einde van deze afslag bij de stoplichten linksaf. Daarna bij de 2e stoplichten rechtsaf > Burg. van Reenensingel. Neem de eerste weg links > Tielweg, volg de weg. U vindt het pand van KernKracht aan uw linkerhand. U kunt parkeren in de parkeergarage.

LET OP! Op het gehele bedrijventerrein Goudse Poort geldt buiten de parkeervakken een parkeerverbod.

Openbaar vervoer

Vanaf station NS Gouda:
Bus 175 richting Rotterdam Station Alexander, halte Tielweg.
Stadsbus lijn 1 en 4, halte Groenhovenbad (op 10 minuten afstand van ons kantoor)

Te voet

Vanaf het NS Station Gouda is het ongeveer 25 minuten lopen naar het pand van KernKracht. Op het station neemt u de uitgang aan de achterzijde (Bloemendaalzijde). U bent op de Burgemeester Jamessingel; sla linksaf en volg het voetpad (richting Waddinxveen). U volgt deze weg tot de McDonalds. Hier moet u oversteken en aan de andere kant via het fietspad doorlopen tot aan een bruggetje aan uw rechterhand. Dit steekt u over en loopt tussen de panden door. U ziet dan het pand van KernKracht schuin aan de overkant.