DVD iedereen kan het overkomen

De DVD is bedoeld voor lokale ambtenaren, gemeente-bestuurders en andere ge├»nteresseerden die sinds de de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) verantwoordelijk zijn voor participatie van mensen met een psychische of psychiatrische beperking, mensen met een verslaving en dak- en thuislozen problematiek. De DVD bevat 4 levensverhalen van (ex-)cli├źnten uit de GGZ, verslavingszorg en maatschappelijke opvang.

De DVD is verspreid onder alle 13 gemeenten in Midden Holland(wethouders,ambtenaren, gemeenteraden en WMO raden) maar ook aan de lokale media, ministerie van VWS en verschillende vakbladen binnen de zorg is een exemplaar verstrekt. We proberen op deze wijze maximale aandacht te krijgen voor onze doelgroepen wat nog steeds hard nodig blijkt te zijn.

Heeft u interesse in de DVD neemt u dan contact op met de Stichting KernKracht, Gerrit van Bergeijk tel. 0182-519060 of via STIP.

4 reacties op “DVD iedereen kan het overkomen

 1. Goedemorgen,
  Ik werk in een Forensische verslavingskliniek.
  Wij hebben binnenkort een teamdag en ik zou graag deze dvd willen gebruiken voor educatie van onze collega’s.
  Is de dvd nog verkrijgbaar?

 2. Goedenavond,

  is de dvd ‘Het kan iedereen overkomen’ nog verkrijgbaar?
  Ik zou hem graag gebruiken voor onze teamdag,
  we werken in een opvanghuis voor dak- en thuislozen.

  Vriendelijke groet,
  Monique.

 3. Is de DVD ‘het kan iedereen overkomen’ nog leverbaar? We willen ‘m graag hebben. We hadden er 1, maar deze is zoekgeraakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *