Vier bijeenkomsten over autisme en werk

In het najaar van 2022 organiseren de Nederlandse Vereniging voor Autisme (NVA) en het Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG) vier brainstormsessies over WerkWeb-Autisme: hoe, waar en wanneer zou WerkWeb-Autisme nog meer kunnen betekenen voor mensen met autisme bij het vinden en behouden van werk? We zijn op zoek naar (potentiële) werkgevers, studenten, werkzoekenden, werknemers en hulpverleners die hierover met ons in gesprek willen gaan.

Meedenken
Wil je hierover met ons meedenken? Dan kun je deelnemen aan de regionale bijeenkomsten over autisme en werk, waar de brainstormsessies onderdeel van zijn. Deze bijeenkomsten worden georganiseerd door het NVA-team rond WerkWeb Autisme samen met regionale autismenetwerken. Deelname is gratis.

Projectleider Bernadette Wijnker-Holmes (foto) neemt je mee naar WerkWeb-Autisme en wat deze online tool mogelijk voor je kan betekenen op jouw route naar werk. Daarna is er gelegenheid om in gesprek te gaan.

Info en aanmelden
Via de links hieronder vind je meer informatie over deze bijeenkomsten en kun je je hiervoor aanmelden. Bij  je aanmelding kun je aangeven dat je deel wilt nemen aan de brainstormsessie over Werkweb Autisme:

Bron: autisme.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *