Speeddate avond voor iedereen!

Wat: Speeddating
Waar: Bruisnest, Blekersingel 78, Gouda
Wanneer: Donderdag 7 augustus,
Tijd: inloop en inschrijven 18.30 uur
19.00–20.30 uur speeddaten, napraten en netwerken tot 21.00 uur
Voor wie: Voor iedereen die nieuwe mensen wil ontmoeten en op zoek is naar vriendschap of een relatie.

Speeddate avond
Een speeddate avond is een leuke avond waarbij je veel nieuwe mensen leert kennen. Veel speeddaters gingen je voor en hebben leuke contacten overgehouden aan een speeddate. En wie weet zit die ene voor jou hele speciale persoon in de vorm van een vriendschap of relatie er deze speeddate avond wel bij? Kortom: speeddaten is een gezellige avond waarin je vooral mensen ontmoet die allemaal op zoek zijn naar vriendschappen of relaties.

De speeddate avond wordt verzorgd door Yvonne Visser en Marrig van der Werf tezamen met een team van vrijwilligers. Zij zullen zelf iets vertellen over vriendschappen, relaties, en daten. Je kan hierin rekenen op zowel ontroerende verhalen alsook grappige anekdotes.

Vervolgens beginnen de speeddate ontmoetingen van steeds 3 minuten. Na een ontmoeting beslis je zelf: laat je het hierbij of wil je na deze kennismaking iemand beter leren kennen? De keuze is aan jou. Ben je bang dat je dichtklapt of je niet weet wat je moet vragen? Geen nood, op elke tafel liggen briefjes met vragen die je aan elkaar kan stellen om het gesprek op gang te krijgen.

Aanmelden kan tot uiterlijk 1 augustus!
Wacht niet langer en meld je snel aan voor deze gezellige speeddate avond! Heb je problemen met vervoer, durf je niet alleen te komen of zijn er andere belemmeringen die je tegen houden om te komen? Neem contact op en wellicht kunnen we hier iets voor regelen!

Meld je bij voorkeur via email aan bij Yvonne Visser of Marrig van der Werf en vermeld daarin: Je naam, leeftijd en of je op zoek bent naar vriendschap, een relatie of beide.

Yvonne Visser y.visser@kwintes.nl
Coördinator Locatie Bruisnest Kwintes
0182 555190 /06 27071939

Marrig van der Werf mvdwerf@zogmh.nl
Coördinator project Herstel en Participatie Stichting KernKracht
0182-519060 / 06-16701969

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *