In Memoriam: Janny Pak

In Memoriam: Janny Pak

12 jaar geleden was Janny als één van de eerste vrijwilligers betrokken bij het STIP. Ze werd ook snel actief als voorlichter, omdat ze het belangrijk vond dat er over psychische ziekten vooral niet gezwegen werd!

Janny had humor, was geduldig, oprecht en belangstellend.

Zo heeft zij elke week de klinieken op de Thijsselaan en Ijssellaan bezocht vanuit het project Herstel-ondersteunende zorg, waar de cliënten haar enorm waardeerden doordat zij er alleen al voor hen was…

Janny is actief geweest in verschillende functies. De laatste jaren maakte ze de Cliëntenkrant, was ze voorlichter, ervaringscoach bij mensen thuis en draaide ze een middag het STIP. Ze was een zeer gedreven vrijwilliger die altijd een luisterend oor had voor de medemens en haar collega’s. Ze kon heerlijk relativeren waar dat nodig was.

Helaas werd Janny deze zomer ziek en moest ze geopereerd worden aan haar hartklachten. Janny is op 5 december overleden.

We willen Janny enorm bedanken voor haar jarenlange inzet voor de Stichting KernKracht. Daarnaast willen we iedereen sterkte wensen met dit verlies.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *