Wereld Daklozendag – Sleep Out op 10 oktober

SAVE THE DATE: SLEEP OUT OP 10 OKTOBER (WERELD DAKLOZENDAG)

Coalitie Samen Thuis2030 vraagt aandacht voor dakloosheid en presenteert manifest
Vanuit de SamenThuis2030 organiseren we op maandag 10 oktober (Wereld Daklozendag) een Sleep Out. De reden dat we dit doen is om aandacht te vragen voor dakloosheid in Nederland. Naast het programma lanceren we die dag ook onze SamenThuis2030 coalitie met ons manifest. SamenThuis2030 is een landelijke coalitie van mensen met ervaringskennis en belangenorganisaties die van onderop samenwerken om het beleid en bestuur van dakloosheid in Nederland radicaal te veranderen. Coalitie SamenThuis wordt ondersteund door het Kansfonds. De volgende partijen zijn onderdeel van deze coalitie:

– Jongerenpanel de Derde Kamer
– Basisberaad, Rotterdam
– Don Bosco Straatvisie, Amsterdam
– KernKracht Midden Holland
– Don Bosco U2BHeard, Utrecht
– Housing First Nederland
– Straatconsulaat, Den Haag

Wat gaat er dan zoal gebeuren? Tijdens deze avond/nacht vragen we op verschillende manieren aandacht voor de urgente problematiek van dak- en thuisloze mensen in Nederland en roepen we op tot actie en solidariteit. Mensen met ervaringskennis, belangenbehartigers, bestuurders, hulpverleners, politici en mensen die hier hart voor hebben gaan met elkaar in gesprek over de vragen: Wat gaat er mis? Wat moet er veranderen? Welke oplossingen zijn er?

Kortom, het belooft een mooie, leerzame dag (en nacht) te worden! Dus noteer de datum en hopelijk zien we elkaar 10 oktober op het Koekamp in Den Haag.
De inloop is om 17.00 uur, om 19.00 uur gaan we eten en om 19.30 uur begint het programma. Tot dan!

P.s.: Kies zelf je uitrusting als je wilt blijven overnachten

Klik hier voor de flyer in PDF

2 reacties op “Wereld Daklozendag – Sleep Out op 10 oktober

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *