Start nieuwe Krachtgroep voor Naasten

KernKracht start een Krachgroep voor Naasten.

Heb je de zorg voor een partner, kind, ouder, broer, zus, opa, oma, vriend(in) of andere naaste met een psychische kwetsbaarheid, verslaving of dak- of thuisloosheid?
Dan kan het fijn zijn om samen te komen met andere naasten. Om met elkaar te praten, te horen hoe anderen problemen het hoofd bieden en je eigen zorgen en oplossingen te delen. 
Vanuit een gedeelde ervaring en positieve insteek van de Krachtgroep Naasten kun je steun, herkenning, erkenning, begrip en verlichting ervaren én geven.

Heb je hier behoefte aan? Doe dan mee!

Een krachtgroep is een zelfhulpgroep en bestaat uit 6 tot 10 naasten van mensen met een (psychische) kwetsbaarheid. De krachtgroep wordt begeleid door opgeleide ervaringsdeskundige naasten van KernKracht. Voorafgaand is een kennismakingsgesprek.

De Krachtgroep Naasten start bij voldoende aanmeldingen vanaf 23 november 2023. De groep komt één keer in de twee weken bij elkaar op de donderdagavond van 19-21 uur bij KernKracht (Tielweg 3) in Gouda. Voor naasten van mensen met psychische kwetsbaarheid uit de gemeenten Bodegraven-Reeuwijk, Gouda, Krimpenerwaard, Waddinxveen en Zuidplas.

Meer informatie of aanmelden?
Neem contact op met Astrid van Bruggen, 06-48419434, avanbruggen@kernkracht.nl

Klik hier voor de flyer in PDF

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *