Maatjesproject

AANNAMESTOP TOT 1 JULI 2023
Helaas hebben wij op dit moment een maximaal aantal deelnemers en maatjes die we goed kunnen begeleiden. Het is daarom tijdelijk niet mogelijk om een maatje aan te vragen of maatje te worden. Je kunt eventueel contact opnemen met andere maatjesprojecten in de regio, bijvoorbeeld: Humanitas Samen Optrekken, lokale welzijnsorganisatie of HIP helpt.

Samen praten,  koffiedrinken, winkelen, wandelen, boodschappen doen, naar de film gaan, een bordspel spelen? Voor de één vanzelfsprekend maar niet voor iedereen. Mensen met psychische kwetsbaarheden hebben vaak weinig contacten of angst om erop uit te gaan. Een maatje kan het verschil maken door een luisterend oor te bieden en naar behoefte samen activiteiten te ondernemen. Maatjescontact is georganiseerd een-op-een contact tussen een deelnemer en een vrijwilliger (het maatje), aansluitend op de wensen en mogelijkheden van de deelnemer.

Zoek je een maatje?
Klik hier voor: Ik zoek een maatje 

Wil je een maatjes worden?
Wil je van betekenis zijn voor een ander? Wil je er zijn voor iemand met een psychische kwetsbaarheid? heb je een leuke hobby die je samen met iemand wilt delen? 
Aarzel dan niet en meld je aan!
Klik hier voor: Ik wil een maatje worden

Neem voor meer informatie contact op met:
Maartje Weeda
Coördinator Maatjesproject

M: maatje@kernkracht.nl
T: 0182-519060

Het maatjesproject is onderdeel van het project Herstel & Participatie.