HerstelHuis (in oprichting)

Wat als je te maken krijgt met een ingrijpende gebeurtenis, verlies of een burn-out? Of het lukt je maar niet om aansluiting te vinden bij je omgeving?
Hoe waardevol is het dan wanneer je ergens naartoe kunt om even wat afstand en rust te nemen. Een plek om op adem te komen en de juiste balans te hervinden. KernKracht opent dit jaar haar eerste HerstelHuis, zo’n plek om op adem te komen. En dat ook nog niet al te ver bij jou vandaan!

Verblijven in het HerstelHuis kan voor een periode van 1-5 dagen. Hiervoor heb je geen verwijzing of indicatie nodig. Jouw wens om een paar dagen bij ons te logeren is voldoende voor het maken van een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek kijken we samen naar hoe een verblijf in het HerstelHuis voor jou bij zou kunnen dragen aan het hervinden van je balans en eigen kracht.

Het HerstelHuis wordt gerund door ervaringsdeskundige medewerkers. Bij hen kun je terecht voor een luisterend oor, (h)erkenning en steun.
Daarnaast zijn er ook verschillende activiteiten die kunnen helpen bij het (leren) omgaan met voor jou belemmerende gevoelens en gedachten. Hierdoor kan er weer ruimte ontstaan om de regie te herpakken. Samen met jou kijken we naar wat er nodig is, zodat jij weer grip kunt krijgen op jouw leven.

Een paar dagen bij ons verblijven, kan ervoor zorgen dat alledaagse levensvragen en uitdagingen niet uitmonden in een crisis. Voor een verblijf brengen we geen kosten in rekening. Kun of wil je iets bijdragen (financieel, als vrijwilliger of materieel), dan is dat zeker welkom!

Woon je in de gemeente Bodegraven-Reeuwijk, Gouda, Krimpenerwaard, Waddinxveen of Zuidplas? Blijf je graag op de hoogte van de ontwikkelingen en wanneer onze deuren voor je open gaan? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief door een mailtje te sturen naar Laura Müller
Wanneer we open gaan ben jij één van de eersten die het hoort en van harte welkom om een kijkje te komen nemen op de open dagen om met ons kennis te maken.

Heb je (vanuit je professie) contact met mensen in de regio Midden-Holland voor wie een paar dagen logeren in het HerstelHuis veel zou kunnen betekenen? Spreekt dit concept je als zorgaanbieder of ondernemer aan en wil je mogelijkheden tot samenwerken verkennen? Neem gerust contact op met Arjan Kik We vinden het leuk om jou en je team te verwelkomen voor een werkbezoek.