Nieuwsbericht omtrent Coronavirus

Vanwege het coronavirus is het kantoor op de Tielweg 3 in Gouda tot nader order gesloten. De spreekuren op locatie in de regio Midden-Holland en alle geplande activiteiten gaan niet door in deze periode.

Om de verspreiding van het coronavirus een halt toe te roepen heeft het kabinet (op advies van het RIVM) een aantal maatregelen genomen. Wij volgen deze richtlijnen.

Spreekuren op locaties gesloten
De spreekuren op locatie zijn gesloten. De medewerkers werken zoveel mogelijk vanuit huis. De geplande afspraken zullen zoveel mogelijk telefonisch plaatsvinden. Telefonisch contact en via beeldbellen is mogelijk, de telefoonnummers van de medewerkers vind u hier. U kan ook een email sturen naar stip@kernkracht.nl

Trainingen/bijeenkomsten/workshops/herstelgroepen/voorlichtingen
Alle activiteiten in de regio Midden-Holland gaan niet door. Check onze agenda wanneer er weer activiteiten zullen plaatsvinden.

Contact
Onze medewerkers zijn niet op kantoor aanwezig en werken thuis. Ze zijn wel telefonisch en via de email bereikbaar.
Voor contactgegevens klik hier

Het zijn geen makkelijke beslissingen, maar we zien ons genoodzaakt deze te moeten maken voor uw en onze veiligheid. We houden u op de hoogte via onze social media kanalen (Facebook, Twitter, Instagram en LinkedIn) en de website.

We wensen iedereen veel sterkte in deze bijzondere tijden. Zorg goed voor jezelf en elkaar en wanneer u behoefte heeft aan een luisterend oor ka dat altijd telefonisch.

Warme groet,

Team Kernkracht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *