Maatjesproject: Gezocht

maatjesproject

 

Gezocht:

Wandelmaatje

           (Waddinxveen)

Ik ben een man van 48 jaar en woon in Waddinxveen. Het lijkt mij leuk om met een maatje (voorkeur: man) 1x in de 2 of 3 weken te wandelen. Het geloof is voor mij erg belangrijk. Ik zie er naar uit positieve dingen te doen, dat maakt het leven voor mij net weer iets leuker.

          Gezocht:

Koffiemaatje

                      (Gouda)

Het lijkt mij leuk om een maatje te hebben (voorkeur: vrouw) die veel te vertellen heeft zodat ik kan luisteren. Daarnaast lijkt het mij leuk om samen een kringloopwinkel of rommelmarkt te bezoeken in Gouda. Ik ben een vrouw, 38 jaar en kan 1x in de 3 weken afspreken.

 Gezocht

 Kerkmaatje

                (Midden-Holland)

Momenteel heb ik geen eigen huis en slaap ik mijn auto. Ik ben een man van 37 en heel sociaal. Ik heb dan ook genoeg dingen te doen zoals sporten, mijn kleding wassen en dagbesteding. Maar soms mis ik iemand waar ik mijn verhaal bij kan doen. Misschien kunnen we een keer samen naar de kerk gaan?

Gezocht:

  Klusmaatje

                  (Schoonhoven)

In mijn leven heb ik veel gewerkt als klusjesman. Het lijkt mij dan ook leuk om samen met een maatje te klussen, iets te maken. Ik woon in Schoonhoven en ben 45 jaar. Het liefst zie ik mijn toekomstig maatje 1x per week maar 1x in de 2 weken kan ook.

Voor meer informatie of aanmelden kun je contact opnemen met:

Astrid van Bruggen, Stichting KernKracht
Tielweg 3, 2803 PK Gouda
0182-519060
maatje@zogmh.nl

4 reacties op “Maatjesproject: Gezocht

 1. Beste Marinda,

  Bedankt voor je reactie. Een collega neemt zo snel mogelijk contact met je op.

  Met vriendelijke groet,
  Dayenne de Hoog
  Secretaresse

 2. Goedemiddag,
  Mijn naam is Marinda de Boer en ik ben 20 jaar oud. Afgelopen september ben ik begonnen met de opleiding Social Work. Om ervaring op te doen in de omgang/ contact met mensen moet ik een maatje worden van iemand. Dit lijkt mij ontzettend leuk om te doen. Ik zag een aantal oproepen op de site, ik vroeg me af of u ook andere vacatures heeft. Ik ben zelf op zoek naar iemand (vrouw) bij wie ik elke week even langs kan gaan, het liefst in Gouda en met wie ik (kleine) activiteiten kan gaan ondernemen. Bijvoorbeeld naar de markt, boodschappen doen etc.
  Ik hoop dat deze mogelijkheid er is, ik hoor graag van u!
  Met vriendelijke groet,
  Marinda de Boer
  Moordrecht

 3. Ook nadat ik deze pagina heb gelezen staan hier 2 personen bij die mij wel aanspreken, kerkmaatje, wandelmaatje ( is dit soms Govert Jan).
  Ik wacht je reactie wel af.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *