Komende en gaande voorzitter Raad van Toezicht

Met ingang van 1 januari 2023 neemt Corine Dijkstra de taak van voorzitter Raad van Toezicht bij KernKracht over van Piet van der Sluijs

Eind december neemt Piet van der Sluijs afscheid als voorzitter van de Raad van Toezicht. Voor velen is Piet van der Sluijs geen onbekende, hij is onder andere wethouder van Gouda geweest en was ook jarenlang actief binnen Woonpartners bij de Raad van Commissarissen. Per januari neemt Corine Dijkstra de taak van voorzitter Raad van Toezicht over.
Ook Corine Dijkstra is een goede bekende in politiek Gouda, zij is recent afgetreden als wethouder en bekend met de doelstellingen en werkwijze en heeft een grote betrokkenheid bij mensen in kwetsbare situaties. Zij heeft als vrijwilliger in het verleden bij diverse organisaties in Gouda bestuurswerk verricht en kent de sociale kaart van de regio. Corine Dijkstra: “Uit ervaring weet ik dat KernKracht onmisbaar werk doet in de onze regio. Ik zie uit naar een goede samenwerking om de psychische, sociale en maatschappelijke gezondheid van de inwoners van Midden-Holland te blijven bevorderen”.

KernKracht zet zich sinds 2004 in voor de belangen van mensen uit de GGZ, verslavingszorg en dak- en thuislozen (maatschappelijke opvang). Petra van Buren is vanaf het begin de enthousiaste directeur-bestuurder. “De Raad van Toezicht heeft grote waardering voor haar en onze mensen achter de projecten”.

Het feit dat Piet van der Sluijs en Corine Dijkstra zich actief willen inzetten voor deze stichting toont een grote mate van betrokkenheid voor mensen in kwetsbare situaties, dat verdient grote waardering.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *