Bruiscafé Waddinxveen

Op donderdag 18 april 2019 van 16.30u- 18.00u zoeken we in het derde Bruiscafé weer met elkaar de verbinding bij Het Bruisnest aan de Kerkweg-Oost nr. 159.

Het Bruiscafé is een informeel en interactief ontmoetings- en netwerkmoment kunnen creëren voor vrijwilligers, professionals, ondernemers en ambtenaren die zich met arbeidsparticipatie bezig houden. In het Bruiscafé willen we elkaar inspireren en de samenwerking zoeken waar nodig.

Feestgangers en feestcommissie

Het Bruiscafé is interessant voor iedereen die zich bezighoudt met arbeidsparticipatie. Er zal een vaste kern van deelnemers zijn, maar meedoen staat vrij aan ieder die dit zinvol vindt. Dit kan per bijeenkomst verschillen, afhankelijk van de agenda.

Voor de continuïteit zijn een aantal vaste contactpersonen beschikbaar waarbij agendapunten kunnen worden aangedragen. Zij staan vermeld onderaan deze uitnodiging.

Aanmelden

Aanmelden (en inbrengen van praktijkverhaal of casus) kan via waddinxveen@hetbruisnest.nl of via jouw contactpersoon van één van de organiserende partijen.

Klik hier voor de uitnodiging Bruiscafé 18 april 2019