Alzheimer Café Zuidplas 31 januari 2019

De werkgroep Alzheimer Café Zuidplas nodigt u uit voor het eerste Alzheimer Café van Zuidplas. De spreker van deze middag is Toine Heijmans. Hij is romanschrijver en reizend columnist bij De Volkskrant. Hij is bekend van zijn columns, gebundeld in het boek Nederland ligt er prima bij, en van zijn veelgelezen rubriek in het Volkskrant Magazine over zijn vader, die Alzheimer heeft.

Net als Hugo Borst schrijft Toine columns in de Volkskrant over de relatie met zijn vader die lijdt aan Alzheimer.  Zo beschrijft hij in een column over de verjaardag van zijn vader, waar meester Alzheimer de regie heeft. Het gaat over het verlies en verdriet dat er is bij het afscheid nemen van de gewone dingen. “We vieren mijn vaders verjaardag in gezelschap van dr. Alzheimer”.

Het beloofd een boeiende bijeenkomst te worden, met veel verhalen die herkenbaar zijn voor iedereen die te maken heeft met dementie.

U bent van harte welkom op donderdagmiddag 31 januari van 14.00-16.00 uur. De koffie en thee staan dan voor u klaar. Het programma start om 14.30 uur.

Locatie:
Woonzorgcentrum De Meander
Boslaan 1
Nieuwerkerk aan den IJssel

 

Klik hier voor het jaarprogramma van het Alzheimer Café Zuidplas 2019