Anti-stigma high-tea 19 september Juuls

De Stichting KernKracht wil hulpverleners en ambtenaren uit Midden-Holland graag uitnodigen voor de anti-stigma High-tea op Donderdag 19 september 2013 bij Juuls in Gouda van 16.00-18.00 uur.

Kim Helmus, anti-stigma wereldreiziger en psycholoog(www.watdoejij.nl)  zal tijdens deze bijeenkomst een presentatie, tips en oefeningen over anti stigma geven en oa. over haar werkervaringen vertellen rond dit onderwerp.

Dit is wellicht een gelegenheid om meer te horen over welk effect stigmatisering en zelfstigma heeft op uw cliënten /deelnemers/ burgers. Niet alleen vanuit de hulpverlening maar ook van opgeleide ervaringsdeskundigen van de Stichting KernKracht die hier open en eerlijk over vertellen en die bereid zijn uw vragen te beantwoorden.

Deze High Tea heeft een max. aantal deelnemers van 50 pers. en is voor hulpverleners van GGZ MH, Kwintes, Leger des Heils, Eleos, Connect, Track, GGz specialisten, Noagg, de Brug, Siriz, inloophuis Domino, GGZ kinderen en Jeugd, Curium, VOC en ambtenaren van gemeenten in Midden-Holland

U kunt zich aanmelden via de mail: aanmelding@zogmh.nl

Datum : donderdag 19 september 2013

Locatie: Juuls , Markt 10 Gouda

Tijd:      16.00-18.00 uur

 Aanmelden voor 16 september 2013

 Wij hopen u te ontmoeten op 19 september!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *